Lash Lift

Geen make up willen dragen maar toch een frisse blik krijgen? Met deze lash lift kun je de mascara eigenlijk wel in de beautycase laten zitten. Wie wil dat nou niet?

Het is momenteel 1 van de meest populiare behandeling. ​Met de lash lift krullen en liften we je eigen wimper. De lash lift zal 6 – 9 weken zichtbaar zijn en ik beloof je het resultaat is echt prachtig!

Na 24 uur vallen de wimpers prachtig fluffy uit elkaar en kun je ze eventueel nog extra aanzetten met een klein laagje mascara, om een verbluffend resultaat te krijgen. De lash lift is bestendig tegen water, zwemmen, tranen, zweet en slapen.

Goed om te weten:

Kom zonder make up bij deze behandeling.

Met deze behandeling die gemiddeld een uur duurt kan het onprettig zijn om u lenzen in te houden. Ik adviseer u om bij deze behandeling u lenzen dan ook uit te doen . Als u naar de afspraak komt is handig om u make-up van te voren te verwijderen.

Nazorg:

De wimpers moeten 12 a 24 uur drogen na de behandeling. Douche het liefst voor de behandeling zo hoef je na de behandeling niet in contact te komen met water. Zo profiteer je langer van de prachtige krul!